Betekenis Dieren/Huiden
Levenslicht Workshop Drum
Betekenis Huiden/Dieren
  Mobiel: 06-43036483
  Email: biodanza@levenslicht.net

 


Hier vind je uitleg over jouw huid
Klik hier om terug te gaan.
GeitGeit laat je weten dat dit een tijd is om een nieuwe klim te beginnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Neem je tijd en zet je koers uit. Kijk goed naar wat er voor je is zodat je stap zeker kan zijn op je pad.

Dit dier kan je ook laten weten dat het wellicht tijd is om je uit te strekken en uit te reiken naar nieuwe hoogtes. Zijn je doelen hoog genoeg? Verdien je meer?

Ook kan geit je laten weten dat je mag vertrouwen dat je landt op je voeten.
Vertrouwen hebben in jezelf en jouw kundigheden is een zeer krachtig hulpmiddel wat je altijd ten dienste staat. Neem één stap tegelijk.
HertHert is vaak een teken om niet te hard te zijn voor jezelf. Leg de stem van zelfkritiek het zwijgen op en treedt jezelf met zachtheid en begrip tegemoet. Wees jezelf en ga verder op je pad.
Vindt je innerlijke schatten en gebruik ze vrijgevig om degenen om je heen te helpen. Vertrouw erop dat vriendelijkheid en gratie goed zullen worden ontvangen.

We worden er ook aan herinnerd dat we geen veranderingen in anderen kunnen bewerkstelligen.
Eerder geven we ze een zetje in de goede richting met liefde en begrip. Leidt door te doen en door de weg te laten zien.

Hert is een boodschapper van zachtheid en kalmte, kan tussen de schaduwen zien en horen wat niet gezegd is. Hert leert ons onze onschuld en zachtheid te bewaren zodat we onze openhartigheid met anderen kunnen delen.PaardWeet dat je de kracht hebt om wat dan ook te veranderen en alles wat je kiest in je leven.
Begrijp dat de wilde vrijheid van het paard kan worden beteugeld en gebruikt tot jouw eigen voordeel en dat van die met jou.
Dit begrip komt alleen wanneer mens en dier een stilzwijgende overeenkomst aangaan, met de erkenning van wederzijds respect en het bewustzijn van de verantwoordelijkheid naar elkaar.

Daarnaast wordt van je gevraagd om te begrijpen dat de echte kracht de wijsheid is die wordt gevonden in de herinnering van jouw hele reis.
Compassie, zorg, lering, liefde, en het delen van jouw gaven, talenten en kundigheden zijn de poorten naar die kracht.

Je wordt er ook aan herinnerd dat alle wegen dezelfde waarde hebben.
Dit begrip geeft je inzicht in de kracht en de glorie van een verenigde familie en mensheid.
Besef dat ieder menselijk wezen een pad naar bekrachtiging moet volgen voor het kan galopperen op de vleugels van het levenslot.
WaterbuffelWaterbuffel is een reminder dat er altijd voor je gezorgd wordt en dat jouw houding ten opzichte van overvloed de rest van de planeet beïnvloed.
Het is het besef dat overvloed aanwezig is wanneer alle verwanten als heilig worden geëerd en wanneer dankbaarheid naar ieder deel van de schepping wordt geuit.

Symbool voor waterbuffel zijn gebed, dankbaarheid en viering.
Gebed voor de noden van alle schepselen en voor harmonie, en het vieren van alle gaven die je al hebt ontvangen.
KameelKameel leert ons vertrouwen in onszelf te hebben. We zullen ons doel bereiken! Alles komt goed.

We hebben de kracht om de dingen die we ooit begonnen, met innerlijke rust en door lange periodes van stilstand en stagnatie heen, uiteindelijk af te ronden.

We komen in alles altijd alleen onszelf tegen.