Klankdagen
Levenslicht
Klankdagen
   Datum: 21-5-2018
  Tijd: 13:30
  José en Tjeerd:
  06 4303 6483
  Email:
biodanza@levenslicht.net


 

Klankdagen met zang en concert
Het Witte Kerkje te Lunteren
Op maandag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag)
geven we vanaf 13.30 uur weer het

Feest van de fiere Pinksterblom
GAAT NIET DOOR!!!


Samen Krachtliederen zingen
met Linda, Peter en Olivier
13:30 tot 15:00
Klankschaal Healing concert
met José en Tjeerd
15:30 tot 17:00

De locatie van de NPB in Lunteren is vlakbij het station, en centraal gelegen. Het is een schitterend houten kerkje met een mooie ruimte, we zijn er heel blij mee! De routebeschrijving kun je onderaan deze pagina aanklikken.

Kosten € 20,-- per onderdeel p.p., en voor beide onderdelen samen € 30,-.

Aanmelden is nodig, dus geef je op: Klik hier om je in te schrijven voor beide onderdelen of hier voor alleen het samen zingen of voor alleen het concert. Je komt dan op een aparte pagina waar je wordt geholpen met het inschrijfproces.

Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag via onze webwinkel.

Bij annulering wordt tot vier weken voor de workshopdag 80% geretourneerd, daarna krijg je 50% retour.
Bij annulering na 1 week voor de aanvang van de workshopdag is het gehele bedrag verschuldigd.


Een routebeschrijving voor de locatie,
het prachtige Witte Kerkje van de NPB te Lunteren,
vind je door hier te klikken.Mantra's zijn duizenden jaren oude Sanscriet teksten uit de Indiase Hindi-cultuur, die zoals vanouds gebruikelijk door iedereen samen worden gezongen. De teksten zijn zo eenvoudig dat wij ook de kinderen graag zien meezingen, en ook voor de ouderen onder ons is de mantra kinderspel.
De betekenis van de teksten van de liederen wordt toegelicht. De teksten gaan over deugden, over eeuwigheid, over het licht in de duisternis. Er zijn liederen om de Universele Moeder te eren, of om vrede in het hart te brengen en zo meer.
Alle krachtliederen hebben een heel specifieke werking, en om die te ervaren is er na elk lied enige tijd stilte, zodat er ruimte is om te voelen wat er innerlijk gebeurt.

Kijk op de klankschaalhealing pagina voor informatie over het Klankschaal Healing Concert.Een deelneemster meldde het volgende over deze workshop:

Reactie op de workshops 2e kerstdag.
Het zingen, wat ik normaal nooit doe in een groep, maakte me open. Hoe jij Tjeerd dat inleidt, is fantastisch. Dank je wel prachtige man.

De meditatie van jullie beiden, man en vrouw, is een reis die ik heb gemaakt… er waren engelen aan mijn zijde, en Jezus (Yeshua) en Maria Magdalena, die de geheimen van een Heilige Relatie vergevorderd kennen, zo'n gelijkwaardigheid.
Ik zakte begeleid door het geheel dieper en dieper in de ontvankelijkheid.
Wat er toen is gebeurd heeft te maken met een soort begin van… 'inwijding'.
Een groot woord, maar zo vertrouw ik het te mogen uitdrukken.

Maria Magdalena laat een traan vallen op mijn rechterhand. Dit brandt op het punt van de plexus solaris (3e chakra) van beide handen!
Ik leg mijn handen op mijn buik en daar begint het vuur zich te verspreiden. Het vocht van de traan en het vuur staan symbool voor diep verborgen schatten in mij. Ik mag het ontvouwen.
Dit ontvouwen is nog steeds aan de hand. Wat ik ervaar is dat de vrouw, alle vrouwen, mijn vrouw zijn in ere mag herstellen. Het is nodig om op wereldniveau Moeder Aarde te eren.
Ik zie het vuur van de geliefden Yeshua en Maria samen draaien en opstijgen in de kleuren van de chakra's, heel transparant en ontstellend licht.

Als Tjeerd ons weer roept om te komen, voel ik me welkom op de wereld. Jullie zuivere liefde voor elkaar is een genot om naar te kijken, helend voor mijn hart.
De warmte en zachtheid van de klanken van je stem duiden op onvoorwaardelijke liefde, de humor geeft net dat extra's om wakker te worden.
De stilte naderhand is diep verinnerlijkt…

José ga alsjeblieft door met je werk voor vrouwen, je bijdrage aan het geheel is (h)eerlijk.

Hartegroetjes,
Helma