Klankschaal Healing Concerten
Levenslicht Klankschaal
Healing Concerten
* VIRTUEEL *
  Datum: 10-4-2020
  Tijd: 20:00-21:30
  José en Tjeerd:
  06 4303 6483
  Email:
biodanza@levenslicht.net


 


Op vrijdagavond 10 april 2020 geven we vanaf 20.00 uur een Klankschaal Healing Concert via het INTERNET met deze link: klik hier.Onze concerten kunnen je bij je diepste kern brengen en heling brengen op alle gebied. Heerlijk ontspannen op een matras laat je de subtiele, helende klanken over je heen komen, en krijg je wellicht mooie dromen, visioenen of realisaties. Daarom wordt zo'n concert ook wel een Dreamtime healing concert genoemd.

We hebben de beschikking over een set prachtige kristallen klankschalen, iets waar we heel blij mee zijn. Deze schalen geven een zeer diepe vibratie en inwerking op het lichaam. Deze set kristallen klankschalen is gemaakt van 99,992% pure kwarts.
Ze brengen krachtige, pure klanken voort vergezeld van harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen. Zie onze webpagina over kristallen klankschalen voor meer informatie.

Hieronder enkele reacties van deelnemers aan de klankconcerten

Ik vind de klanken uit de kristallen klankschalen het mooist; miz hebben die het meeste invloed op je ontspanning.
Het was voor mij de eerste keer, hetgeen mijn vrouw Ageeth vertelde kwam wat zweverig op mij over.
Ze heeft me echter toch overgehaald en misschien kom ik nog wel een keer, ik wist niet dat bepaalde klanken zo'n positieve invloed op je gestel heeft.
Nou, dit wilde ik even aan jullie kwijt, ik wens jullie ook namens Ageeth het allerbeste toe,

Wim Kroon, Veenendaal.


afgelopen vrijdag heb ik jullie klankconcert bijgewoond en wil graag even mijn ervaring met jullie delen.
Het was voor mij een eerste keer, ietwat onwennig, maar wel heel bijzonder.
Helemaal begrijpen doe ik het nog niet.
De volgende dag, zoals jij al zei José, had ik bergen energie, voelde alles heerlijk stromen, was lekker warm, het voelde goed.
De nacht van zaterdag op zondag heb ik in mijn droom gehuild, gehuild en alleen maar gehuild. Toeval? zou kunnen, of niet.
Op dit moment in mijn leven bevind ik me in een periode van bewustwording, en het opruimen van oude pijn, dus er 'moet' sowieso nog veel uit, en er komt ook veel uit, dit is een heel proces, wat ik bewust ben aangegaan (met hulp).
Al met al denk ik dat jullie klankconcert een hele positieve bijdrage was.
Dank jullie wel.
Irma


Bij deze wil ik jullie even laten weten hoe ik de concerten ervaren heb tot nu toe.
De vrijdagavonden zijn wat mij betreft een warm bad vooral vanwege jullie ontvangst ("je hoeft even niets te doen", heeerlijk!!)
Opvallend vond ik dat ik de eerste keren elke keer hoofdpijn had, naderhand.
Ik heb op jullie advies veel gedronken en dat hielp goed. (Ik houd er alleen niet van om koud water te drinken, dus ik drink het als thee, maar dan zonder thee.)
Ik moet er bij zeggen dat tijdens de concerten er klanken zijn waar ik gek op ben, zoals het hemelse klokjes dingetje, maar er zijn ook klanken die ik echt niet mooi vind, zoals die ronde bak met balletjes. Maar ik neem aan dat ze allemaal hun (gunstige) effecten hebben, dus ik laat het maar over me heen komen.
Sinds het concert van 11-11 merkte ik dat als ik mediteer ik me meer bewust ben van mijn voetzolen. Daarvoor voelde ik vaak wel een warmte ontstaan in mijn handpalmen, maar verder niets. Nu voel ik die warmte, hoewel iets minder intensief dan in mijn handen, dus ook in mijn voeten. Het voelt prettig, alsof ik meer een geleider ben geworden van iets moois. (Of in ieder geval iets warms.)